facebook

Събития

karieri-2017_678x410_crop_478b24840a
06.04.2017 10:00
Събития

Форум „Кариери и студенти 2017“

Кариерно изложение

Централни фоайета на корпуси 1 и 2, Център за книгата - Книжарница (корпус 1)

Организатор:
Център за кариерно развитие и обучителни ресурси
Работа.бг

За 15. път Центърът за кариерно развитие и обучителни ресурси на НБУ организира своя форум „Кариери и студенти 2017“.

На 6. април 2017 ще присъстват 30 предварително селектирани фирми и организации, сред които са:

Nestle, JobTiger, Фондация „Заедно в час“, Mtel, Metro Cash & Carry, Стажове в Държавната администрация, VIVACOM, Yopak, Смарт Органик, ИКЕА, Societe Generale Експресбанк, ДЗИ, Кауфланд България и др.

Успоредно с изложението на фирмите ще се проведе и дискусионен панел в Център за книгата (книжарницата на корпус 1). Целта на дискусионният панел на форумът е да даде възможност на работодателите в рамките на 45 минути да представят компанията си и/или да организират уъркшоп или друга активност подходяща за студентите в неформална атмосфера.

По време на кариерното изложение на разположение за студентите ще бъдат 5 HR специалисти, които ще разговарят с всеки един студент, който желае консултация свързана с проверка на вече изготвено СV и мотивационно писмо. Консултативният център ще се намира в централното фоайе на корпус 1.

Събитието ще се състои в периода между 10:00 ч. до 16:30 часа.

За първи път тази година във Форум „Кариери и студенти 2017“:

• На кариерното изложение са поканени 30 водещи фирми и организации, сред които има фирми с по различен предмет на дейност и представени позиции насочени в сферата на:
• Екология
• Интериорен дизайн
• Архитектура
• Туризъм
• Форматът на кариерното изложение ще бъде изнесено в отворените пространства на НБУ- централното фоайе на корпус 1 и корпус 2.
• За първи път участват официално поканени Алумни на НБУ като представители на работодателски организации.
• В консултативния център - трима участници като НR специалисти (алумни на НБУ) изцяло доброволно се включват във форума за да помогнат студентите в кариерната им консултация.
• За първи път участник в изложението ще бъде НБУ като работодател като ще представи позициите на „Студентски труд и стаж“и Еразмус + студентска мобилност.