facebook

Събития

p1140647-copy_678x410_crop_478b24840a
17.11.2016 18:00
Събития

Лекция „Изграждане на личен бранд“

Корпус 2, зала 305

Организатор:
Югоизточноевропейски център за семиотични изследвания

Водещ:
Борил Богоев

Модератор:
проф. д-р Кристиан Банков

Участници:
студенти от МП „Реклама и бранд мениджмънт“, МП „Бранд мениджмънт“

Борил Богоев е онлайн предприемач, консултант и лектор. Работи в областта на дигиталните технологии и маркетинг от 1999 г. През последните 16 години се занимава с уеб дизайн, афилиейт маркетинг, блогове на българския и англоезичния пазар, интернет маркетинг, консултации, „лекторстване” и писане. В момента основната му дейност са обучения и консултации в областта на бизнес моделите в интернет и монетизацията на уебсайтове.

Борил е маркетинг и дизайн директор на Koketna.com, един от най-популярните български онлайн магазини и част от групата BFashion, оперираща в 8 държави в Централна и Източна Европа.
Създател е на онлайн курсовете „Email маркетинг за начинаещи“, „Въведение в електронната търговия“, „Печелившият уебсайт“, „Летящ старт в Интернет маркетинга“, „Десет навика за върхова продуктивност“, „Email Kama Sutra“, „Тайната книга на маите“, „Как да вдигнем самолета“, „Изграждане на лична марка и репутация онлайн“, „Анатомия на трафика“ и „Афилиейт печалби“.

Борил е автор на книгите „MASTER of SLIDES“, „Блог маса“, „77 печеливши и доказани идеи за стартиране на онлайн бизнес“, съавтор в „Блогопедия“ и „101 Маркетинг приказки“. Той е горд притежател на Ph.D. по бизнес модели в Интернет.

Специализира в областта на маркетинг автоматизацията, оптимизацията за продажби и изграждането на ефективни бизнес модели.

Борил, силно вярва в силата на интернет маркетинга и неговия неизчерпаем потенциал за превръщането на всеки бизнес в успешно начинание.