facebook

Събития

radina-ralcheva-1_678x410_crop_478b24840a
12.10.2016 16:20
Събития

Публична лекция „Индивидуалното членство в професионална асоциация и работата в ПР агенция“

В рамките на семинар „Знания за ПР практици и журналисти“

Корпус 1, 409 аудитория „Проф. Васил Стоилов“

Организатор:
департамент „Масови комуникации“

Лектор:
Радина Ралчева

Модератор:
гл. ас. д-р Евелина Христова

Участници:
студенти, преподаватели и гости на департамент  „Масови комуникации“

Събитието е част от семинар „Знания за ПР практици и журналисти“ на департамент „Масови комуникации“ и си поставя за цел да запознае студентите с професионалисти от практиката в сферата на пъблик рилейшънс и журналистиката.

Радина Ралчева е председател на БДВО за 2016 г. Започва професионалното си развитие като консултант „Връзки с обществеността“ в Icona Communications, има 4-годишен опит като съветник „Връзки с обществеността“ на Globul, след което е била мениджър „Връзки с обществеността“ на веригата 2be, докато израства до Управляващ директор на „Хохегер България“.

През 2009 г. година основава собствена компания – Go Green Communications, агенция, специализирана в областта на „зеления“ PR, която продължава да се развива успешно. В момента Радина ръководи офиса на CIVITAS България на позицията Директор „Обслужване на клиенти“.

Радина Ралчева има изключително богата експертиза в областта на публичните комуникации, тя е автор на медийни публикации, анализи и коментари, както и активен професионален доброволец и преподавател в областта на PR.

Член е на Международната PR асоциация (IPRA) от 2001 г. и на Управителния съвет на Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) от 2011 г.

Снимка: http://prnew.info/