facebook

Събития

mila-milenovajpg_678x410_crop_478b24840a
07.12.2016 16:20
Събития

Публична лекция „Кризисни комуникации“

В рамките на семинара „Знания за ПР практици и журналисти“

Корпус 1, 409 аудитория „Проф. Васил Стоилов“

Организатор:
департамент „Масови комуникации“

Лектор: 
Мила Миленова, председател на БДВО и PR & Advertising Manager в Max Telecom

Модератор:
гл. ас. д-р Евелина Христова

Мила Миленова е член на Управителния съвет на Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) от 2012 г., а преди това, между 2010 и 2012 г., е била член на Комисията по етика на същата организация. Наскоро беше избрана за председател на Дружеството за 2018 г. През последните години отговаря за връзките с членовете на организацията и социалните мрежи.

Заема длъжността PR & Advertising Manager в мобилния телекомуникационен оператор Макс телеком, където отговаря за корпоративните и маркетинговите комуникации на компанията. Преди това е била управляващ директор в All Channels | PR, афилиирана агенция на FleishmanHillard в България. Има 10 години опит в сферата на корпоративните комуникации, маркетинговите комуникации, маркетинга и медиите.

Била е преподавател по Маркетинг и Маркетингово планиране в Университета за национално и световно стопанство от 2012 до 2014 г. Водила е редица медийни обучения, както и обучения по публично говорене и по кризисни комуникации за различни организации.

Завършила е специалност Връзки с обществеността в СУ „Св. Климент Охридски“. Има магистърска степен по Бизнес администрация – Стратегическо управление от СУ „Св. Климент Охридски“ и по Маркетинг от УНСС.