facebook

Събития

nestle_678x410_crop_478b24840a
26.04.2017 10:00
Събития

Семинар „Един ден в „Нестле България“ АД“

„Нестле България“ АД, бул. „Европа“ 128

Организатори:
„Нестле България“ АД 
Факултет за дистанционно, електронно и продължаващо обучение

Водещи:
представители от отдел „Финанси“ и отдел „Човешки ресурси“ на „Нестле България“ АД

Модератор:
гл. ас. д-р Ирена Николова

Участници:
студенти от бакалавърските програми по финанси в редовна и в дистанционна форма на обучение

По време на целодневния семинар студентите от 8. семестър на бакалавърските програми по финанси в редовна и в дистанционна форма на обучение ще се запознаят на място с финансовите практики на „Нестле България“ АД, както и с възможностите за стаж и практики, които осигурява компанията в страната. 

„Нестле България“ АД е един от най-големите стратегически инвеститори на българския пазар в сферата на хранителната промишленост. Общият брой на работните места в компанията надхвърля 1 100.

В унисон с традициите разработването на нови продукти и подобряване на качеството на вече съществуващите са едни от главните приоритети на компанията. Целите са да се осигури най-високо качество, отговарящо на изискванията на потребителя. Правят се много инвестиции за нови производствени линии, нови технологии, откриване на нови работни места, обучение на персонала, избор на най-добрите суровини и доставчици, грижа за здравето на консуматора.

Продуктовата гама на „Нестле България“ АД е изключително богата – детски храни, кулинарни продукти, шоколади, шоколадови бонбони, десерти, шоколадови и обикновени бисквити, млечни продукти, зърнени закуски, храни за домашни любимци и други.“ Източник: „Нестле България“ АД
Повече информация за „Нестле България“ АД ще откриете тук