facebook

Новини

vse-taia_678x410_crop_478b24840a
10.04.2017 13:53
Новини

Културен афиш

м. април

В края на всеки месец Нов български университет подготвя и разпространява Културен афиш, в който са упоменати едни от най-важните събития, организирани от негови представители. Водени от стремеж към обогатяване на обществения живот чрез разнообразни форми на науката и изкуството, предоставяме възможност на обществото да се запознае с богатата палитра от дейности, които Нов български университет инициира, организира и осъществява.

 

Мероприятията са публични и се реализират в рамките на предстоящия месец. Опитът ни доказва, че голям интерес към тях имат както вътрешните, така и външните за Университета публики. Тази равносметка мотивира продължаването на традицията по издаване и разпространяване на Културен афиш. За улеснение Ви предлагаме да разгледате Културен афиш за м. април в електронния му вариант, който ще откриете като прикачен файл.

 

Ако желаете да се докоснете до хартиения вариант на Културен афиш за м. април, заповядайте в Център за книгата, Книжарница К1, Биокафе, ресторант „Артес“, Студентски информационен център и Книжарница К2.

 

 

 

 

 

 

Прикачени файлове