facebook

Новини

media-84404-pic_678x410_crop_478b24840a
13.03.2017 14:43
Новини

Нов български университет подкрепя инициативата „Деца помагат на деца“

Предстои Национален възпоменателен гала концерт „Завинаги с нас“

От 17. март до 5. май 2017 г. в Нов български университет всеки желаещ ще може да се включи в дългогодишната национална кампания с ясна цел и постигнати видими резултати „Деца помагат на деца“. В кампуса на Университета са поставени кутии, в които се събират средства за подпомагане на каузата, една от най-мащабните прояви на която и тази година ще е Национален възпоменателен гала концерт „Завинаги с нас“. Националната благотворителна кампания се провежда в подкрепа на децата на служители от системата на МВР, загинали при изпълнение на служебния дълг.

 

Събраните средства ще бъдат използвани за организиране на летни детски лагери, предназначени за сто и петдесетте деца от цяла България, които са загубили родител по време на професионалната му дейност.

 

Заради големия интерес към обществено значимата инициатива, тя се превърна в ежегодна проява, която е символ на обединение и подкрепа. Нов български университет активно се включва в нея и приветства всеки желаещ да подпомогне благотворителната кауза. Организирането и провеждането на дарителската кампания в НБУ стартира по инициатива на студенти от програма „Право“.

 

 

 

 

 

 

снимка: GustoNews