facebook

Събития

business-2584713-1920_678x410_crop_478b24840a
29.05.2024 14:40
Събития

Департаментен семинар „Уменията на бъдещето и новите работни места“

Корпус 1, зала 210


Организатор:
департамент „Администрация и управление“


Лектор:
г-жа Гергана Раковска


Модератор:
гл. ас. д-р Мариана Димитрова


Участници:
студенти и преподаватели от департамент „Администрация и управление“, студенти и преподаватели от всички програми в НБУ, които проявяват интерес към темата


Щастието е много по-важно от всички знания, които могат да се получат в „най-добре“ класираните образователни институции, а изборът а изборът на професионална реализация е още по-тясно свързана с нашите интереси, нагласи и възможности. Това е така, защото времето прекарано на работното място, дори да е дистанционно е много повече от свободното ни време. Да не забравяме също така и за навлизането на новите технологии в ежедневието ни, които безспорно променят аспекти от заобикалящия ни свят, професиите и работните места.

 

Гергана Раковска – Председател на Фондация на бизнеса за образованието (ФБО),  неправителствена организация - лидер в областта на ученето през целия живот и кариерното развитие в България и Европа. Г-жа Раковска има повече от 20 годишен опит в разработването и координирането на проекти в областта на кариерното развитие, стажуването и ученето през целия живот в България и други страни като Северна  Македония, Грузия, Косово, Молдова, където е споделяла своя опит и ноу-хау.