facebook

Събития

3-april_678x410_crop_478b24840a
03.04.2023 10:00
Събития

Информационен ден за кандидат-студенти

НБУ в Центъра (ул. „Г.С. Раковски“ 191Б)

Организатори:
Кандидатстудентски и студентски информационен център
НБУ в ЦентърА

В Книжарницата и галерия „НБУ в Центъра“ кандидат-студентите и техните родители могат да се срещнат с консултант от екипа на Кандидатстудентски и студентски информационен център и да получат информация за кандидатстването и обучението в НБУ, да се регистрират за кандидатстудентския изпит – онлайн Тест по общообразователна подготовка, за специализирани изпити или за интервю за магистърска програма, да изберат програми за кандидатстване, както и да подадат дипломи за завършено образование.

Освен на място на деня (ул. „Георги С. Раковски“ 191Б), информация за кандидатстване можете да получите ако се свържете с колегите-консултанти на cstudent@nbu.bg и на 02/8110110.

Онези от вас, които решат да ни посетят, ще имат възможността да разгледат и закупят както книги на Издателството на НБУ, така и произведения от втората си ексклузивна колекция на лейбъла FASHION X NBU – EX VOTO.

Колекцията, изработена от студена вълна, лицева еко кожа, органичен памук и фино трико, е с креативен директор доц. д-р Кристина Савова.

Главни дизайнери са доц. д-р Кристина Савова и ас. Кристина Колодеева, асистент дизайнери – Мария Бонева, Ралица Николова и Никол Иванова (студенти в бакалавърска програма „Мода“), продуктов дизайнер/технолог – Ивияна Зашева (технически сътрудник в УПИЗ „Експериментално и художествено ателие по мода“) и асистенти Ивайла Петрова и Лора Проданова, студенти в БП „Мода“.