facebook

Събития

izlojba-debut_678x410_crop_478b24840a
13.06.2023 11:00
Събития

Изложба-конкурс „Галерия Дебют“

Фоайе пред АулатаОрганизатор:
департамент „Кино, реклама и шоубизнес“, БП „Фотография“


Водещи:
доц. д-р Енчо Найденов, гл. ас. д-р Ангел Коцев


Участници:
студенти от различни специалности в НБУ


„ГАЛЕРИЯ ДЕБЮТ“ – изложба-конкурс, която ежегодно представя, индивидуално, талантливи студенти от НБУ. Тя е част от проекта „Фотографска работилница“ на програма „Фотография и видеография“ в НБУ.

Инициативата подпомага развитието на млади творци в областта на фотографското изкуство.

 

Конкурсът има за цел да подкрепя развитието на младите творци в областта на фотографското изкуство, като им предоставя възможността да представят своите творби пред публика.

В рамките на изложба-конкурса „ГАЛЕРИЯ ДЕБЮТ“, студентите ще представят своите най-добри произведения, които отразяват тяхната индивидуалност, технически майсторство и творчески потенциал. Посетителите ще имат възможността да се насладят на разнообразието от изображения, които привличат вниманието и предизвикват вълнения.

„ГАЛЕРИЯ ДЕБЮТ“ е истинска платформа за възхода на младите фотографи, където те могат да споделят своите визии, да обменят опит и да се вдъхновяват в един динамичен и сътворителен обществен контекст. Това събитие е не просто изложба, а вълнуващо преживяване, което ни води в света на изобразителното изкуство и ни предизвиква да разглеждаме света с нови очи.