facebook

Събития

dsc-0079_678x410_crop_478b24840a
13.06.2024 12:00
Събития

Заключителна среща и връчване на сертификати от проведено обучение - Leadership Academy: „UPTURN JOURNEY TO THRIVING LEADERSHIP. B THE CHANGE!

Корпус 1, зала 20


Организатор:
Училище за професионално и продължаващо обучение


Водещи:
Елена Хинова – Макнами
Ирина Стефанова - Паригвоздева


Елена Хинова – Макнами

През последните осем години Елена обучава изпълнителни лидери, като им помага да разширят нивото си на съзнание чрез промени в парадигмата, да се свържат отново с основната си същност, да открият своята цел и визия и да постигнат устойчив успех в личен и професионален план. Тя е треньор над 2000 часа в Югоизточна и Западна Европа, Великобритания, САЩ и Канада. През последните 2 години нейният фокус е върху разширяването на екипния коучинг, за да се даде възможност за устойчива организационна трансформация.

Преди това Елена е прекарала над десет години на ръководни позиции в корпоративния свят – директор „Човешки ресурси“, директор „Бизнес развитие“ и като главен изпълнителен директор в една от най-чувствителните към хората индустрии – здравеопазване и фармацевтика. Нейната мисия е да даде възможност, чрез изпълнително лидерство и екипен коучинг, на лидерите и екипите да процъфтяват целенасочено и да ги вдъхнови да използват бизнеса си като сила за добро.

Треньорски умения и способности:

  • Доказана способност да предизвика ръководители и екипи да преосмислят статуквото и да направят пробиви и промени в парадигмата.
  • Ангажиращ, енергичен, емпатичен и открит стил на коучинг.
  • Силни интуитивни способности за слушане.
  • Вдъхновява устойчиви действия и държи ръководителите и ръководните екипи отговорни.
  • Способност за създаване на безопасна мисловна среда.
  • Използване на неврологията за обяснение на концепции, създаване

 

Ирина Стефанова - Паригвоздева е коуч ментор на свободна практика