facebook

Новини

pexels-andrea-piacquadio-3807741_678x410_crop_478b24840a
12.10.2022 15:46
Новини

Отзвук от участието на експерти от туризма по повод проект „30 години НБУ и бизнеса“

В края на 2021 и началото на 2022 година се проведоха три последователни срещи от цикъла “Туристическата индустрия в новото нормално” с мениджърските екипи на Кемпински Гранд Хотел Арена Банско, Happy bar&grill и Хилтън София, по повод проекта “30 години НБУ и бизнеса”.

Тези срещи бяха организирани и модерирани от доц. д-р Ирена Емилова, ръководител на секция “Туризъм”, департамент “Администрация и управление” съвместно с Ирена Петрова-Павлова, директор на Центъра за кариерно развитие и обучителни ресурси, специално за студентите от програмите по туризъм на НБУ.

Участие взеха представители на най-успешните туристически организации, функциониращи понастоящем твърде стабилно. От страна на Кемпински Гранд Хотел Арена Банско представител бе Венцислав Тонев,

HR Manager. Happy bar&grill бе представен от Аглика Адамова- HR Manager на компанията, а мениджърският екип на Хилтън София се включи чрез своя топ мениджмънт - Кристофър Глазер - General Manager, Таня Смърданска - Sales&Marketing Manager и Дорина Митова - HR Manager. Нашите гости представиха формулата си за успех и

иновативното развитие на компаниите си в кризисни и пандемични условия. Те предизвикаха активността на повече от петдесет студента, които задаваха интересни въпроси за корпоративния свят на експертите.

Динамика, динамика, динамика! Съчетание на качество на храна и обслужване, с добавена стойност - забавление и цялостна атмосфера!

Туризмът е за хора и се прави от хора! ...са само част от посланията, които мениджърите отправиха пред “бъдещето” на туризма, изграждащо се в НБУ.

Предстоят още няколко срещи от цикъла през пролетния семестър с представители на посредническия бизнес в туризма, за да обхванем всички сектори на индустрията. To be continue...

доц. д-р Ирена Емилова,
ръководител секция “Туризъм”,
департамент “Администрация и управление”,
Нов български университет